Олександр Педан з дружиною святкують 25-річчя знайомства: ведучий розкрив секрет міцного шлюбу

Александр Педан и его жена Инна
Телеведучий Олександр Педан розповів про секрет щасливих стосунків з дружиною Інною.

Як познайомились, де відбулося перше побачення та у чому секрет гармонійних стосунків подружжя. Історія зустрічі зіркової пари у п’яти цікавих фактах.  

Александр Педан и его жена Инна: свадебные фото

  • Майбутні закохані познайомились на сцені ще школярами

«Ми грали в КВК за команди різних шкіл. Тож знайомство відбулося прямо на сцені. У мене це була симпатія з першого погляду, але я Інну не причарував. Згодом ми почали дружити командами. В цій спільній тусовці я якийсь час підбивав клинці до її подружки. Потім компанія розбіглася, і ми зустрілися з Інною знову вже в студентські роки».

  • Шлях до серця чоловіка лежить через смаколики і… ксерокопії поза чергою

«Інна вчилася на заочному відділенні Вінницького педагогічного, а працювала у фотолабораторії при нашому університеті. Завжди робила мені копії рефератів, курсових і конспектів без черги. Зараз розповідає, що я був таким малим і худим в її очах, що їй часом хотілось мене підгодувати (сміється). Ксерокс – стратегічний об’єкт для студентів, тому ходити можна було кілька раз на день, і я користувався цією ситуацією, щоб бачитись з Інною».

  • Запросив на КВК і подарував квітку від фанатів

«Директорка фотолабораторії розкусила, що я кілька раз на день бігаю до ксерокса зовсім не за копіями (сміється). Й натякнула, що пора би запросити дівчину на побачення. І я нарешті наважився. Запросив Інну на гру КВК Хмельницької ліги, де був ведучим. Вона прийшла і підійшла до мене після концерту, але я відволікся – глядачі просили зробити фото. Навіть не помітив в який момент вона зникла, побіг наздоганяти. Наздогнав вже на тролейбусній зупинці й вручив квітку, яку мені подарували після концерту. Тоді ж запросив на офіційне побачення. Так зав’язались наші стосунки».

Александр Педан и его жена Инна: свадьба

  • Перше побачення відбулось морозним вечором у парку

«Перші зустрічі у нас не тривали довго, бо була зима, дуже холодно. На ресторани тоді грошей не вистачало. Грілися на одній лавці. Пам’ятаю, сідав і брав Інну на руки, щоб хоч трохи зігрітися. Студентське кохання комфортом не балувало, але кожна зустріч була дуже щирою. Я приїжджав до неї в гості, познайомився з майбутньою тещею і зрештою ми стали жити разом».  

  • Секрет міцного шлюбу у максимальній щирості і відвертості

«На мою думку, щоб відчувати себе у стосунках гармонійно, треба бути абсолютно відкритим для своєї половинки. Першою це зрозуміла дружина і пояснила мені. Разом ми виховали в собі вміння відверто обговорювати все, що хвилює, разом шукати компроміс.  Я безмежно вдячний Інні за цю життєву мудрість».

Читайте также

«Сын мог быть Жаном»: Александр Педан рассказал, как выбирал имена детям

«Сын мог быть Жаном»: Александр Педан рассказал, как выбирал имена детям

Александр Педан никогда не дарит жене драгоценности: ведущий объяснил почему

Александр Педан никогда не дарит жене драгоценности: ведущий объяснил почему

Александр Педан и его жена Инна на море

Александр Педан и его жена Инна

Фото: прес-служба

Кейт Уинслет
Предыдущий материал

«Я — толстая девушка в конце очереди»: Кейт Уинслет рассказала о комплексах по поводу веса

Певица Sia
Следующий материал

Певица Sia — о фильме «Мьюзик» и хейте в свой адрес: интервью Viva.ua

Новости партнеров